Отборът на Реал Сосиедад постигна инфарктна победа с 4:3 при

...
Отборът на Реал Сосиедад постигна инфарктна победа с 4:3 при
Коментари Харесай

Фамозно голово шоу прати Сосиедад в топ 4

Отборът на Реал Сосиедад реализира инфарктна победа с 4:3 при гостуването на Осасуна в следващ дуел от 18-тия кръг на Ла Лига. Двата отбора насочиха общо към 40 удара към двете порти в ужасно представление в неделя следобед.

Само в границите на 3 минути, межеду 15-та и 18-та, гостите от Сосиедад поведоха с две попадения. Първо Мартин Йодегард се възползва от подаване на Микел Оярзабал. с цел да направи резултата 1:0. Съвсем малко по-късно Порту се възполва от неточност в отбраната на домакините, с цел да удвои задатъка на отбора си.

Само 10 минути по-късно резултатът към този момент беше типичен. След отсъден директен свободен удар, фронтално против вратата на Осасуна, зад топката застана Йодегард и норвежецът създаде свръхестествен удар в лявата скоба на вратата на Серхио Ерера за 3:0.

Така, както изглеждаше, че дуелът е превдварително решен, момчетата на Хагоба Арасате отвърнаха с две попадения. В последната минута на първото полувреме прецизен беше Анхел Ернандес, до момента в който три минути след рестарта Чими Авия направи резултата 2:3.

В 71-та минута нещата за Осасуна още веднъж станаха сложни обаче. Факундо Ронгалия си изкара малоумен пряк червен картон, като единствено 8 минути по-късно Александър Исак заби топката за 4-ти път във вратата на домакините, с цел да направи резултат 4:2 за Ла Реал.

Все отново имаше време и за още едно попадение за момчетата на Арасате. След дълга топка Чими Авия се пребори някак с двама централни бранители и вкара по чудноват метод с глава за крайното 3:4.

С тази победа гостите от Сосиедад още веднъж се настаниа в топ 4 на класирането с 31 точки след 18 мача. Осасуна, от своя страна, остана 12-ти с 23 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР