Отборът на Пирин (Разлог) завърши участието си за този сезон

...
Отборът на Пирин (Разлог) завърши участието си за този сезон
Коментари Харесай

Дейвид Кръстев: Не ни достигна малко повече опит и характер

Отборът на Пирин (Разлог) приключи присъединяване си за този сезон в Efbet Супер Волей, откакто отстъпи на Нефтохимик 2010 (Бургас) с 1:3 гейма във втория мач от 1/4-финалния плейоф посред им, а с това и серията с 0-2. Каква е равносметката след срещите, можеше ли нещата да се развият по различен метод - приказва капитанът на тима Дейвид Кръстев пред BGvolleyball.com :
 Нефтохимик обърна Пирин в Разлог и е на полуфинал в НВЛ Нефтохимик обърна Пирин в Разлог и е на полуфинал в НВЛ
" Първо желая да поздравя Нефтохимик - един добър и комплектован тим с доста опитни играчи. За да биеш подобен тим, би трябвало темперамент и хъс. Ние го показахме и в двете срещи. Показахме, че можем да играем добре. В първата среща изиграхме един добър мач - бих споделил, че натиснахме Нефтохимик до стената малко или доста. Ние сме млад тим - има момчета в тима, които играят за първа година в мъжкия състав и за тях това е нещо ново и би трябвало време. "
 Ивайло Лалов: Със себераздаване можем да стигнем до финала Ивайло Лалов: Със себераздаване можем да стигнем до финала
" Направихме прекрасен първи гейм, Нефтохимик потегли несигурно - ние се възползвахме от този късмет и натиснахме. Втория и трети гейм допуснахме доста персонални неточности, позволихме да ни създадат серии от сервизи и е показателно в крайния резултат. Борихме се в четвъртия гейм, намалихме грешките и резултатът го сподели - не успяхме да затворим гейма, само че мисля, че играхме добре. "

" Казвал съм и различен път и ще се повторя - посрещането е детайлът, който ни затруднява и ни вършат дълги серии, само че не мога да кажа че имаме едва звено. Тренирахме през годината, израстнахме и мога да кажа, че направихме добър сезон. Не ни доближи малко повече опит и темперамент, само че тези неща се натрупват с такива мачове, с цел да можем да израстнем като играчи. "

" Представянето ни не беше неприятно, задачата на нашия тим беше да влезе в плейофите и ние го направихме. Показваме добра игра, на моменти можеше да е и по-добре. Ще се учим от грешките си, това може единствено да ни стимулира и идващия път да надградим повече и повече. Искам да благодаря на почитателите за поддръжката, да не престават да го вършат - ние ще се постараем да ги накараме да се гордеят още повече ", приключи Кръстев.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР