Отборът на Пирин Благоевград победи Ботев Враца с 2:0 в

...
Отборът на Пирин Благоевград победи Ботев Враца с 2:0 в
Коментари Харесай

Пирин отново победи Ботев Враца, този път с голове през втората част

Отборът на Пирин Благоевград победи Ботев Враца с 2:0 в контролна среща, играна на стадион „ Христо Ботев “ в Благоевград.

Неофициален дебют за „ орлетата “ направи украинския нападател Данило Кондраков. През второто полувреме в игра се завърна възобновеният от контузия Преслав Йорданов. Точни за „ орлетата “ бяха Тютюков и Медвед, като и двата гола паднаха през второто полувреме.

В 5-ата минута Иван Тасев стреля, топката рикошира в тялото на бранител на Ботев и излезе в корнер. Две минути по-късно Браян Мендоса стреля с глава, само че не откри вратата.

В 16-ата минута Иван Тасев обърна фланга на офанзивата към Илкер Будинов, който прати рискова ниска топка в наказателното поле, само че бранителят на врачани Кавдански се намеси и почисти в ъглов удар.

Четири минути по-късно Клери Сербер центрира и Переа стреля с глава, само че Янко Георгиев улови.

В 25-ата минута Красимир Тодоров шутира към вратата, само че изстрелът настрана.

В 54-ата минута резултът бе открит. Иван Тасев проби и стреля към вратата, стражът на гостите Костов отби, само че при добавката Борис Тютютков прати топката в мрежата.

Три минути по-късно Макрецкис напредна с дрибъл и откри Семенив, който пропусна самичък против вратаря.

В 61-ата минута Стефан Гаврилов стреля около вратата на Ковальов. В 69-ата минута Красимир Станоев шутира от директен свободен удар, само че топката попадна в ръцете на вратаря. Секунди по-късно Илкер Будинов направи пробив отдясно и стреля, само че вратарят избави.

В 75-ата минута Преслав Йорданов стреля с глава, само че не откри задачата. Три минути преди края на постоянното време Будинов проби отдясно и стреля, вратарят на гостите отби, само че доследвалият офанзивата Медвед бе прецизен при добавка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР