Отборът на Пау Гасол спечели Мача на изгряващите звезди, с

...
Отборът на Пау Гасол спечели Мача на изгряващите звезди, с
Коментари Харесай

Отборът на Гасол спечели Мача на изгряващите звезди“ в НБА

Отборът на Пау Гасол завоюва " Мача на изгряващите звезди ", с който бе обещано начало на " Звездния уикенд " в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада.

Във финала на минитурнира в Солт Лейк Сити тимът на Гасол победи с 25:20 тима на Йоаким Ноа.

Със седем точки най-резултатен за спечелилите бе Бенедикт Матурин от Индиана Пейсърс, Скоти Барнс от Торонто Раптърс осъществя шест, а пет точки вкара гардът на Ню Орлиънс Пеликанс Жозе Алварадо.

Пуерториканецът наниза и победния панер в мача с изстрел от тройката и по този начин си завоюва наградата за " Най-полезен състезател ".

За отбора на Ноа над всички бе Куентин Граймс от Ню Йорк Никс, който вкара 14 точки.

За да доближат до финалния мач, тимовете на Гасол и Ноа записаха победи в полуфиналите. Селекцията на испанеца се наложи с 40:25 над състава на Дерон Уилямс след 13 точки на Алварадо, до момента в който тимът на Ноа победи с 40:32 тима на Джейсън Тери, формиран напълно от играчи от Г-Лигата.

Тази нощ предстоят състезанията за умения в НБА, до момента в който кулминационната точка на шоуто в Солт Лейк Сити е в нощта на неделя против понеделник с " Мача на звездите " сред тимовете на ЛеБрон Джеймс и Янис Адетокунбо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР