Отборът на Пан Волей (Панагюрище) завърши на второ място в

...
Отборът на Пан Волей (Панагюрище) завърши на второ място в
Коментари Харесай

Пан волей остава в играта за класиране на дъражавното

Отборът на Пан Волей (Панагюрище) приключи на второ място в междуобластното състезание по волейбол при девойките и остава с шансове за класиране на държавните финали. Панагюрки записаха единствено две загуби - от първенецът Марица(Пловдив).

Така с шест победи и две загуби (една от първия полусезон, още веднъж от Марица) волейболистките на Панагюрище направиха ужасно показване и не престават напред в битката за финалите.

Регламентът планува вторият и третия да вземат участие на спомагателни квалификации за Държавните финали, като Пан Волей и заелия трето място – Тополово ще имат втори късмет за попадане измежду най-хубавите в борбата за медалите.

Отборът на Марица (Пловдив) към този момент се класира за националните финали на Държавното състезание по волейбол за девойки U19 години (родени през или след 1999 година). Пловдивчанки завоюваха предварителна група В от шампионата, без да изгубят нито един гейм в осемте си мача от постоянния сезон.

Както през есента, по този начин и пролетният полусезон в групата бе още веднъж под формата на шампионат, който се организира в " Арена Пасарел " в Панагюрище. По пътя към върха Марица доминираше над всички и бе абсолютния водач в своя поток. И разумно взе единствената квота за финалите.

Заелите четвърто и пето място в таблицата, надлежно Хебър (Пазарджик) и Левски (Карлово) отпадат от по-нататъшна конкуренция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР