Отборът на Олимпиакос е представил първата си оферта към бившия

...
Отборът на Олимпиакос е представил първата си оферта към бившия
Коментари Харесай

Олимпиакос предлага договор на един от най-добрите приятели на Везенков

Отборът на Олимпиакос е показал първата си оферта към някогашния състезател на “червено-белите ” Никола Милутинов. Сърбинът е трансферна цел на гръцкия гранд през това лято, като договарянията са почнали с предложение на стойност 2.8 милиона евро за идващите две години, твърди профилираният баскетболен уеб страница Eurohoops.

През последните дни Милутинов се завърна в Гърция и се срещна с някогашния си съотборник Александър Везенков, с който са положителни другари, както и с легендата на Олимпиакос Йоргос Принтезис. 28-годишният сърбин реши да остане още един сезон в тима на ЦСКА Москва, само че в този момент той е свободен сътрудник и може свободно да договаря с клубове, които са заинтригувани към услугите му.

Милутинов прекара пет години като част от състава на Олимпиакос сред 2015-а и 2020-а, като бе един от най-полезните и непрекъснати играчи на Евролигата в два следващи сезона - през 2018/19 и 2019/20. Сърбинът записа междинни индикатори от 16.1 точки 9.1 битки през миналия сезон във ВТБ Лигата, като завоюва премията за най-полезен състезател на шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР