Отборът на ОАЕ продължава да преследва класиране на Мондиал 2022.

...
Отборът на ОАЕ продължава да преследва класиране на Мондиал 2022.
Коментари Харесай

ОАЕ победи Южна Корея и си осигури бараж с Австралия

Отборът на ОАЕ продължава да преследва класиране на Мондиал 2022. Днес отборът се наложи с 1:0 над Южна и си обезпечи третото място в третия стадий на квалификациите в зона " Азия ". Единствения гол в мача, игран в Дубай, вкара 19-годишният Хариб Абдала Сухаил в 54-ата минута.

За гостите срещата беше без значение, тъй като те към този момент имаха обезпечена квота за шампионата в. Южнокорейците финишираха на второ място в група " А ", а победител стана, който по-рано през днешния ден се наложи с 2:0 над Ливан. Головете за бяха дело на и Алиреза Яханбакш.

В група " Б " на първите две места ще завършат и Саудитска Арабия. И двата тима към този момент се класирара за Световното състезание, само че Саудитска Арабия може да измести " самураите " от първата позиция, в случай че довечера завоюва против вкъщи. Австралийците при всички положения ще са трети и им следва бараж с ОАЕ. Победителят от този мач ще се изправи против заелия пето място в квалификациите в Южна в пряк спор за присъединяване на шампионата на планетата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР