Отборът на Норвегия спечели щафетата на 4х7,5 км в германския

...
Отборът на Норвегия спечели щафетата на 4х7,5 км в германския
Коментари Харесай

България в топ 15 на щафетата в Руполдинг, Норвегия спечели

Отборът на Норвегия завоюва щафетата на 4х7,5 км в немския зимен център Руполдинг. Тимът в състав Холм Леграйд, Тарей Бьо, Ветле Кристиансен и Йоханес Тингес Бьо приключи с време 1:10:51.4 часа.

На второ място остана отборът на Германия в състав Давид Цобел, Йоханес Кун, Бенедикт Дол и Роман Реес, който приключи на 20.1 секунди зад спечелилия, а трети е Франция (Ерик Перо, Кентен Фийон Майе, Антонен Гигона и Фабиен Клод), който остана на 55.6 секунди след най-хубавото време.

В класирането следват отборите на Швеция, Италия и Украйна.

На първите два поста водеше отборът на Франция, по-късно водачеството пое тимът на Германия за малко, само че в последна сметка Норвегия не остави подозрение в превъзходството си.

България в състав Благой Тодев, Владимир Илиев, Антон Синапов и Константин Василев приключи на 14-о място. Тимът финишира на 3:52.1 минути от норвежците и употребява 7 спомагателни патрона. Владимир Илиев направи най-хубаво показване от родния отбор, като съумя да съобщи щафетата девети. Това е най-хубавото показване на отбора ни през сезона, като на предходната щафета България приключи на 17-о място.

В класирането по народи България е на 18-о място с 1731 точки досега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР