Отборът на Нефтохимик спечели с 3:1 домакинството си на Димитровград

...
Отборът на Нефтохимик спечели с 3:1 домакинството си на Димитровград
Коментари Харесай

Деян Христов с два гола при нова победа на Нефтохимик

Отборът на Нефтохимик завоюва с 3:1 семейството си на Димитровград в мач от петия кръг на Югоизточната Трета лига. Това бе пета поредна победа за отбора, с която изрично отбрани лидерската си позиция във краткотрайното класирането.

" Шейховете " откриха резултата по-малко от минута след старта на мача. При центриране от корнер вратарят на гостите Владислав Димитров се намеси, само че изпусна топката. Деян Христов се възползва от обстановката и се разписа за 1:0. Инициативата остана при домакините, само че дългите им центрирания и постепенни офанзиви не сътвориха чисти голови положения.

В 17-та минута гостите от Димитровград съумяха да изравнят. След офанзива по левия фланг техен нападател бе оставен непокрит и от воле изпрати топката в горния десен ъгъл на вратата на Ферди Мюмюнов. До края на полувремето равенството се резервира.

След почивката бургазлии покачиха темпото на игра и още веднъж излязоха напред в резултата. В 69-та минута Деян Христов за повторно бе прецизен. Той засече центриране с глава и се разписа за 2:1. Минута по-късно гостите останаха с човек по-малко, откакто техен състезател получи втори жълт и надлежно червен картон. Третото попадение за домакините бе дело на Михаил Георгиев. В 82-ата минута, след асистенция на Мирослав Радев, с компактен удар той оформи крайното 3:1.
В идващия кръг следва морско дерби. Нефтохимик гостува на Созопол на 15-ти септември, събота, от 18:00 ч.

Състав на Нефтохимик: Ферди Мюмюнов, Даниел Андреев (60 Мирослав Раев), Станислав Жеков, Стоян Калев, Йолиян Милков, Цветомир Цонков, Михаил Георгиев, Стойко Иванов, Кристиян Мирославов (72 Цветан Чахов), Даниел Стоянов (46 Цветан Филипов), Деян Христов

Снимка: Официален уебсайт на Нефтохимик
Югоизточна Трета лига 5 кръг, събота 8 септември  Нефтохимик Бургас 3:1краен резулат  Димитровград 1947
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР