Отборът на Наполи записа разгромна победа с 5:0 над Каляри

...
Отборът на Наполи записа разгромна победа с 5:0 над Каляри
Коментари Харесай

Наполи разпиля Каляри и дръпна с четири точки пред Ювентус

Отборът на Наполи записа разгромна победа с 5:0 над Каляри като посетител в тазвечершния мач от 26-ия кръг на Серия " А ".

С този триумф, отборът дръпна с четири точки пред Ювентус на върха в шампионата, само че " бианконерите " са с мач по-малко, защото срещата с Аталанта бе отсрочена поради неприятното време в Италия.

 Отложиха Ювентус - Аталанта
Отложиха Ювентус - Аталанта

Все още не е ясно за по кое време ще бъде плануван мачът

Головата сметка бе открита от Хосе Кайехон, който се разписа в 29-ата минута, след хубава отборна офанзива. Той не остави никакви шансове на вратаря и мушна топката в мрежата за 1:0. До края на първата част, неаполитанците водеха с 2:0, откакто Дрис Мертенс удвои в заключителните минути.

През втората част превъзходството на гостите продължи. В 61-ата минута Марек Хамшик също се подреди измежду голмайсторите, откакто бе останал очи в очи с вратаря и не сбърка, изпращайки топката в горния ляв ъгъл за 3:0. Десет минути по-късно, основният арбитър отсъди дузпа в интерес на Наполи, защото Леандро бе играл с ръка. Зад топката застана Инсиние, който бе непогрешим от бялата точка за 4:0.

Крайното 5:0 бе завършено секунди преди да изтече добавеното време на срещата, когато Марио Руи се разписа от свободен удар от границата на пеналта. Той завъртя топката непосредствено в горния десен ъгъл и не остави никакви шансове на стража на Каляри за реакция.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР