Отборът на Наполи успя да спре победната серия на Интер,

...
Отборът на Наполи успя да спре победната серия на Интер,
Коментари Харесай

В равностоен мач Интер и Наполи не успяха да се победят

Отборът на Наполи съумя да спре победната серия на Интер, завършвайки 1:1 на „ Джузепе Меаца “. За последно нерадзурите изгубиха точки на 29 декември, когато направиха същия резултат при гостуването на Дженоа. След това Интер натрупа 10 следващи победи в Серия А.

Мачът против Наполи също можеше да бъде извоюван, защото до 81-ата минута Интер водеше с 1:0 след гол на Дармиан, само че Жуан Жезуш изравни. Домакините от Интер бяха по-добри и сътвориха повече голови положения, макар че и гостите имаха своите шансове.

Първата по-сериозна голова опция бе в 13-ата минута. Тогава Матео Дармиан откри положително място в наказателното поле и засече центриране с глава, само че стражът на Наполи се оправи със задачата си. Последва добавка на Лаутаро Мартинес, само че и той пропусна.

2 минути преди края на първото полувреме Интер поведе.Алесандро Бастони пусна към Матео Дармиан и той не сбърка, като направи беззащитен Алекс Мерет за 1:0. В 53-ата минута Федерико Димарко преодоля пазача си и стреля от границата на наказателното поле, Марет видя късно топката, само че въпреки всичко съумя да се оправи добре. 9 минути преди края на мача Наполи изравни. Жуан Жезуз засече центриране от ъглов удар и не остави шансове на домакините – 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР