Отборът на Наполи постигна победа с 2:0 при домакинството си

...
Отборът на Наполи постигна победа с 2:0 при домакинството си
Коментари Харесай

Наполи сломи Емполи като домакин за десета поредна победа в Серия А

Отборът на Наполи реализира победа с 2:0 при семейството си на Емполи в дуел от междинния 14-и кръг на италианската Серия А.

Неаполитанци откриха резултата на стадион „ Диего Армандо Марадона “ в 69-ата минута посредством Ирвинг Лозано, който се разписа от дузпа, отсъдена за нарушаване на Разван Марин против Виктор Осимен в наказателното поле на гостите.

Десетина минути преди края на постоянното време съставът на Емполи остана с човек по-малко на терена, откакто бранителят Себастиано Луперто извърши нарушаване против голмайстора Лозано и бе глобен с жълт картон, който бе негов втори в мача и реферък Лука Пайрето му сподели червен картон и го отпрати към съблекалните.

Съставът на Лучано Спалети предстоящо се възползва от численото си предимство и удвои преднината си в 88-ата минута. Тогава Лозано центрира отдясно в наказателното поле на Емполи, където Виктро Осимен остана под топката, само че зад него връхлитащият Пьотр Жиелински с изстрел от придвижване по земя се разписа в долния ляв ъгъл на стража Гулиелмо Викарио.

В класирането Наполи е безапелационен водач с 38 точки, на девет пункта пред втория Милан. Емполи заема 14-ото място с 14 точки в актива си.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР