Отборът на "Монтана" разнебити с 4:0 "Локомотив" /София/ в дербито

...
Отборът на "Монтана" разнебити с 4:0 "Локомотив" /София/ в дербито
Коментари Харесай

Монтана подчини с 4:0 софийския Локомотив с хеттрик на Коконов

Отборът на "Монтана " разнебити с 4:0 "Локомотив " /София/ в дербито на 19-ия кръг във Втора лига. Около 200 индивида, измежду които кмета Златко Живков, следиха дуела на стадион „ Огоста “.
В началните минути играта се водеше в центъра, като първото по-опасно състояние пристигна в 16-та мин. пред вратата на "Локомотив ". След центриране от корнер на Тони Тасев с глава Кристиян Димитров прати топката до дясната греда. 4 мин. по-късно дребното аудитория по трибуните изригна, когато Сергей Георгиев се възползва от центриране отдясно на Даниел Георгиев и преодоля вратаря Ефремов за 1:0. Той можеше да означи втори гол в 27-та мин., само че Манолов и Ефремов се хвърлиха в краката му, незпозволявайки му да стреля. Пак Сергей Георгиев беше забъркан в още една заплаха до почивката, само че не съумя да се възползва от меле пред вратата на „ железничарите “.
В средата на втората част софиянци останаха с 9 души, откакто наново жълтия картон видяха Емил Виячки в 66-та мин. и капитанът Александър Бранеков в 73-та мин.
Численото предимство си сподели думата и до края Иван Коконов заформи хеттрик. В 80-та мин. той се възполза от подаване от дълбочина на Йорданов и пусна топката около вратаря за 2:0. В 86-та мин. Коконов засече с глава центриране на Тодор Колев за 3:0, а в 90-та мин. вкара рядко хубав гол. Атанас Илиев отляво прати топката към Коконов и той с воле я насочи към вратата. Кълбото се отби първо в напречната греда преди да се оплете в мрежата.

"Монтана ": Василев, Д. Георгиев, Михов, Колев, Димитров, Йорданов, Айтов, Тасев /69 Манолов/, Балджийски /80 Рамадан/, С. Георгиев /85 Илиев/, Коконов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР