Отборът на Милан ще даде всичко от себе си, за

...
Отборът на Милан ще даде всичко от себе си, за
Коментари Харесай

Пиоли: Още имаме дух, желаем да се представим страхотно срещу Интер

Отборът на Милан ще даде всичко от себе си, с цел да приключи серията си без победи, когато се изправи против намиращия се във форма Интер в Серия A в неделя, надявайки се да покаже, че към момента носи искрата, която оказа помощ на играчите да завоюват миналогодишната купа, сподели треньорът Стефано Пиоли. Милан е без победа в четири мача от Серия А, а за последно загуби с 2:5 вкъщи от 16-ия Сасуоло.

" Имаме проект за игра, като взехме под внимание последните ни мачове и Суперкупата ", сподели Пиоли на конференция през днешния ден.

" Това е страхотна опция за нас да се върнем към успехите и би трябвало да създадем всичко, с цел да я реализираме. Интер влиза в мача в отлична форма, само че ние имаме огромно предпочитание за победа. Искаме да се представим ужасно. Трябва да се оправим по-добре, тъй като последните няколко дуела не бяха на равнище ", добави той.

" Всичко, което ни се случи през тези три години, не е инцидентно... Не сме изгубили духа, който ни прави специфични само че би трябвало да го покажем още веднъж ", съобщи Пиоли.

  " Шампионската лига е значима цел, която би трябвало да се приема за даденост. Ако погледнем шампионатите на другите европейски лиги, сезонът на Наполи се откроява. От наша страна би трябвало да спечелим колкото се може повече мачове оттук насетне до края на сезона, с цел да приключим допустимо най-високо в класирането, сподели още той.

Италианският треньор се радва на завръщането на нападателя Златан Ибрахимович, който през вчерашния ден възобнови тренировки. Шведът не е изиграл нито един мач през целия сезон, откакто претърпя интервенция на коляното през май предходната година.

" Златан Ибрахимович е жизненоважен за този тим. За страдание, двата мача с Тотнъм идват прекомерно рано и в този миг не знаем по кое време той ще бъде изцяло подготвен. Надявам се с цялото си сърце, че може да се завърне скоро. Малко хора могат да създадат това, което той прави, с цел да се върнат след толкоз сериозна и комплицирана травма ", добави Пиоли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР