Отборът на Милан победи 4:1 гостуващия Монца в мач от

...
Отборът на Милан победи 4:1 гостуващия Монца в мач от
Коментари Харесай

Милан разгроми Монца на Валентин Антов и се изравни по точки с лидера Наполи

Отборът на Милан победи 4:1 гостуващия Монца в мач от 11-ия кръг на италианската Серия А.

„ Росонерите “ откриха резултата на стадион „ Джузепе Меаца “ в 15-ата минута, когато Браим Диас получи топката на центъра, напредна в половината на Монца със страховит рейд, преминавайки през съвсем цялата отбрана на „ бианкоросите “, с цел да се разпише във вратата, защитавана от Микеле Ди Грегорио.

Шампионите удвоиха преднината си четири минути преди края на първата част. Дивок Ориги получи топката на десния фланг и центрира в наказателното поле на гостите, където голмайсторът Диас с акуратен изстрел осъществя второто си попадение в срещата.

Това бе и последното доста нещо, което Браим Диас направи в срещата, защото бе сменен в 53-ата минута от Шарле Де Кетеларе след конфликт с българския национал Валентин Антов.

Преднината на Милан в срещата стана класическа в 65-ата минута, когато Ориги с доста компактен изстрел прати топката тъкмо под горната греда на вратаря Ди Грегорио.

Тимът на Валентин Антов понижи изоставането си в пет минути по-късно, когато резервата Филипо Ранокия се разписа след положително осъществяване на директен свободен удар на границата на наказателното поле на домакините. Преди да посети мрежата на стража Чиприан Татарушану, топакта се отби в страничния дирек на вратата.

Крайният резултат оформи Рафаел Леао с попадение в 84-ата минута.

В класирането съставът на Стефано Пиоли събра актив от 26 точки и се изравни по този индикатор с водача Наполи, който е с по-добра голова разлика от „ росонерите “ и с мач по-малко от тях. Монца е заема 14-ото място в подреждането с 10 пункта след 11 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР