Отборът на Манчестър Юнайтед ще се бори с Челси за

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще се бори с Челси за
Коментари Харесай

Ман Юнайтед и Челси ще се борят за френски национал от Севиля

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се бори с Челси за подписа на бранителя на Севиля Жул Кунде. И двата отбора се интересуваха от французина през лятото, в чийто контракт има откупна от към £68 милиона.

„ Сините “ водеха договаряния със Севиля за Кунде, само че не можаха да се договорят за сумата по прехвърлянето. Междувременно Ман Юнайтед също желае да укрепи отбраната си с френския национал.

Но наподобява, че Челси е по-вероятно да направи нов опит за неговото привличане през януари. Според „ ESPN “, мениджърът на лондончани Томас Тухел доста желае да подпише с Кунде, който да се включи в постройката с трима бранители.

„ Сините “ се надяват, че след шест месеца Севиля ще понижи желаната цена за бранителя. В Челси са изправени пред угрозата да бъдат напуснати от четирима бранители, чийто контракти изтичат в края на сезона. Става дума за Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен, Тиаго Силва и Сесар Аспиликуета.

Редица клубове, в това число Реал Мадрид и Пари Сен Жермен, имат интерес към Рюдигер, до момента в който Барселона следи обстановката с Аспиликуета.

Смята се, че Челси е подготвен да даде сред 40 и 50 милиона за Кунде. „ Сините “ имат и аварийни разновидности при крах с французина. Лондончани наблюдават още бранителя на Лил Свен Ботман и Максенс Лакроа от Волфсбург.

Man Utd ‘prepared to battle Chelsea in Jules Kounde transfer race'
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР