Отборът на Манчестър Юнайтед се изкачи до пето място в

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се изкачи до пето място в
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Арсенал не сбъркаха у дома

Отборът на Манчестър Юнайтед се изкачи до пето място в класирането на Висшата лига, откакто победи Лутън Таун с 1:0 вкъщи в мач от 12-ия кръг на шампионата. На " Олд Трафорд " играчите на Ерик загар Хаг още веднъж не демонстрираха безапелационна игра, само че въпреки всичко съумяха да стигнат до най-малък триумф против новака в Лигата.


" Червените дяволи " имаха леко преимущество през целия дуел, само че мъчно стигаха до чисти голови положения. Домакините въпреки всичко разпечатаха вратата на противника в 59-та минута, когато централният бранител Виктор Линдельоф бе на точното място при едно безредие след корнер и със мощен изстрел прати топката в мрежата. Гостите се пробваха да отговорят в оставащите минути, само че не затрудниха съществено Андре Онана.

По този метод Манчестър Юнайтед записа седми триумф през акцията и към този момент има 21 точки на седмото място. Лутън заема 17-та позиция с актив от 6 точки.

Арсенал се върна на победния път след загубата от Нюкасъл пред седмица и победи Бърнли с 3:1 вкъщи. Така " артилеристите " изместиха Тотнъм от второто място в класирането и се изравниха по точки с лидера Манчестър Сити, който е с мач по-малко.

В другия мач от този следобяд Евертън победи Кристъл Палас с 3:2 като посетител. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР