Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед вече е трети във Висшата лига след домакинска победа над Евертън

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:0 при семейството си на Евертън в дуел от 30-ия кръг на британската Висша лига.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ в 37-ата минута, когато след продължителна офанзива пред наказателното поле на „ карамелите “, Джейдън Санчо пусна изострен диагонален извежда пас по земя към Скот Мактоминей, който от границата на вратарското поле с мощен изстрел от придвижване се разписа в близкия ляв ъгъл на вратата, защитавана от Джордан Пикфорд.

Домакините удвоиха преднината си след неточност в защитата на „ синьо-белите “. Бранителят Шеймъс Коулман се опита да овладее дълга изритана топката надълбоко в половината на гостите, само че кълбото мина под крайници му и от това се възползва Маркъс Рашфорд, който овладя и пусна паралелен пас към Антони Марсиал, а той от своя страна прати топката около плонжа на стража Пикфорд.

В класирането Манчестър Юнайтед събра актив от 56 точки и се изкачи на третото място, на три пункта преднина пред четвъртия Нюкасъл, който обаче е с мач по-малко. Лидер е Арсенал със 72 точки, а втори е първенецът Манчестър Сити с 64 п.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

 
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР