Отборът на Манчестър Юнайтед подготвя сериозен удар по Барселона, след

...
Отборът на Манчестър Юнайтед подготвя сериозен удар по Барселона, след
Коментари Харесай

Ман Юнайтед иска звезда на Барса за заместник на Погба

Отборът на Манчестър Юнайтед приготвя сериозен удар по Барселона, откакто е подготвен да нападна Френки де Йонг, защото на „ Олд Трафорд “ го виждат като заместител на Пол Погба, написа „ Sun “. Договорът на французина с „ алените дяволи “ изтича през идното лято и договарянията за нов договор са в застой.

Световният първенец, който печели по към 290 000 паунда на седмица, е подготвен да остане в клуба, само че в случай, че получи съвсем двойно нарастване на заплата си, което би го направил най-скъпоплатения състезател, даже и пред Кристиано Роналдо.

Ако „ алените дяволи “ и 28-годишният полузащитник не се спогодят скоро, той ще може да стартира договаряния с други тимове през януари, като се твърди, че някогашният му клуб Ювентус желае да си го върне.

Говори се също, че от Юнайтед може да пуснат Погба да си тръгне като свободен сътрудник, защото им е писнало от неговите на сътрудника му Мино Райола игрички. По тази причина от клуба към този момент са набелязали Френки Де Йонг като идеалния човек, който да запълни празнината, която би оставил Погба.

Преди време се писа, че от Барселона може да са подготвени да продадат нидерландския халф поради продължаващата тежка финансова обстановка в отбора. Юнайтед обаче може да срещне сериозна конкуренция от страна на своите съграждани от Манчестър Сити, които също имат интерес към Де Йонг. Смята се, че тимът на Хосеп Гуардиола е подготвен да насочи оферта от 75 милиона паунда за халфа на „ каталунците “.

Man Utd ‘want Frenkie de Jong transfer with Barcelona ace seen as Paul Pogba replacement’
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР