Отборът на Манчестър Юнайтед планира да засили търсенето на нов

...
Отборът на Манчестър Юнайтед планира да засили търсенето на нов
Коментари Харесай

Ман Юнайтед решава за новия мениджър този месец, има нов кандидат

Отборът на Манчестър Юнайтед възнамерява да ускори търсенето на нов непрекъснат управител през този месец. „ The Athletic “ твърди, че „ алените дяволи “ ще вземант извънредно решение за това кой да застане отпред на отбора от лятото до края на месец март.

В момента Ралф Рангник е краткотрайния ментор на „ Олд Трафорд “ след уволнението на Оле Гунар Солскяер през ноември. Основните любимци за правоприемник на германеца са Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен и Ерик загар Хаг от Аякс. Бившият ментор на Тотнъм се счита че е основната цел на клуба, само че ще коства много повече от Тен Хаг.

„ Mirror “ в този момент разкрива, че в Ман Юнайтед са се огледали в управител и от Висшата лига. Става дума за старши треньора на Саутхемптън Ралф Хазенхютл. Ръководните фактори в отбора на „ алените дяволи “ Джон Мъртоу и Дарън Флетчър са останали впечатлени от работата на австриеца в тима от южното крайбрежие. Двамата са решили съществено да обмислят възможна кандидатура на Хазенхютл изключително след представянето на „ светците “ против Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити.

В допълнение към това, Ралф Рангник, който ще заема консултантска роля от лятото на „ Олд Трафорд “, може да има въздействие върху решението за това кой ще бъде идващият непрекъснат управител. Рангник познава добре методите на сегашния треньор на „ светците “ Хазенхютл, когато двамата работеха в немския Република България Лайпциг.

EXCLUSIVE: Manchester United considering Ralph Hasenhuttl as potential next manager |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР