Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и уверен преди финала

...
Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и уверен преди финала
Коментари Харесай

Джон Стоунс: Сега сме по-спокойни и уверени преди финала

Отборът на Манчестър Сити е по-спокоен и убеден преди финала в Шампионската лига против Интер в неделя, откакто претърпя няколко неуспеха в предходни години, счита бранителят Джон Стоунс.

Английският футболен клуб преследва исторически требъл откакто към този момент завоюва купата във Висшата лига и ФА Къп в Англия.

В турския град Истанбул 29-годишният британски национал и съотборниците му могат да повторят достижението на Манчестър Юнайтед от 1999-а, в случай че надделеят над италианския гранд.

Стоунс, който претърпя разочарованието от изгубения край през 2021 година против Челси, съобщи, че всички в тима би трябвало да се уверят, че историята няма да се повтори.

" Да не позволяваме това да се случи още веднъж. Тогава не бяхме преживявали сходна обстановка. Преживяхме тежко загубата. Чувството е доста мощно и остава в теб дълго време ", сподели Джоун Стоунс пред телевизия Sky Sports.

" Не желаеме това да се повтаря. Сега изглеждаме по-спокойни и уверени в навечерието на дуела. Знаем, че би трябвало да имаме вяра в себе си и това, което към този момент постигнахме. Има доста фактори, които ще окажат въздействие по време на мача ", добави още бранителят, чийто съотборник Бернардо Силва изрази сходно мнение.

„ Преди две години бяхме на край и загубихме, предходната година стигнахме до полуфиналТази година имаме още една опция. Със сигурност ще играем този мач, като считаме, че това е последният ни късмет. Това е страховит миг, от който би трябвало да се възползваме. Бяхме смутени, когато загубихме финала през 2021 година За някои играчи, като Агуеро и Фернандиньо, това беше последната опция преди да изоставен клуба. И евентуално за някои от нас това ще бъде финален късмет, за други не. Важното е сегашното. Ще създадем всичко, с цел да победим ", съобщи Силва пред журналистът Алфредо Педула.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР