Oтборът на Манчестър Сити е един от фаворитите за купуването

...
Oтборът на Манчестър Сити е един от фаворитите за купуването
Коментари Харесай

Манчестър Сити ще убеждава Белингам с Гуардиола и Халанд

Oтборът на Манчестър Сити е един от любимците за пазаруването на младата звезда - Джюд Белингам. От британския гранд се надяват надареният полузащитник на Борусия Дортмунд да избра да работи с Пеп Гуардиола и това да го тласне към прекосяване на " Етихад ".

Белингам се трансформира в най-желания футболист още преди Световното състезание, само че мощното му показване в Катар несъмнено усили цената му. Той игра доста мощно, само че " трите лъва " отпаднаха на четвъртфиналите, откакто изгубиха от Франция с 1:2.

Ливърпул бе основният любимец за подписването с халфа, само че през последните дни медиите настояват, че Реал Мадрид е изпреварил мърсисайдците и е една крачка по-близо до договарянето на Белингам. От клуба са подготвени да платят над 100 милиона евро за британския национал. 

В Манчестър Сити се надяват, че с продължаването на контракта на Пеп Гуардиола до 2025-а година и присъствието на някогашния съотборник на Белингам - Ерлинг Халанд, то халфът ще избере точно да премине на " Етихад ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР