Отборът на Лудогорец завоюва своята 11-та поредна титла в българския

...
Отборът на Лудогорец завоюва своята 11-та поредна титла в българския
Коментари Харесай

Лудогорец прекърши Славия за девет минути и за 11-ти пореден път е шампион на България

Отборът на Лудогорец завоюва своята 11-та поредна купа в българския футбол, откакто в първия кръг от плейофите за сезон 2021/22 в Първа лига надигра с безапелационното 4:1 на своя "Хювефарма сцена " състава на Славия.

По този метод четири кръга преди края на шампионата разградчани са недостижими на върха с актив от 67 точки, 14 повече от втория ЦСКА, който през днешния ден приключи 0:0 против Левски.

След това тъждество футболистите на Анте Шимунджа се нуждаеха единствено от една точка довечера, с цел да си обезпечат 11-та поредна шампионска купа на България, само че все пак излязоха пределно стимулирани да стигнат до успеха.

"Орлите " си осигуриха класическа преднина от 3:0 единствено в границите на девет минути сред 14-та и 23-та, като първо Гьоко Зайков си означи автогол, а по-късно точни за разградчани бяха Бърнард Текпетей и Матиас Тисера.

Скоро след началото на втората част Текпетей осъществя и втория си гол в срещата, правейки резултата 4:0.

Все отново гостите от Славия откриха сили да стигнат до почетен гол, а негов създател стана Йон Бакеро в 78-та минута, който бе изведен очи в очи със стража на Лудогорец от Мартин Петков.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР