Отборът на Лудогорец постигна една от най-значимите си победи като

...
Отборът на Лудогорец постигна една от най-значимите си победи като
Коментари Харесай

Лудогорец записа престижен успех срещу Аякс, но ще играе в Лигата на конференциите

Отборът на Лудогорец реализира една от най-значимите си победи като посетител в европейските клубни шампионати, откакто надигра с минималното 1:0 Аякс в мача реванш сред двата отбора от плейофния кръг на шампионата Лига Европа.

За страдание, този триумф на разградчани не бе задоволителен за тях, с цел да заличат пасива си от три гола след първата среща и по този начин българският първенец ще би трябвало да се задоволи с присъединяване в груповата фаза на третия по мощ клубен шампионат в Европа - Лигата на конференциите.

На стадион " Йохан Кройф Арена " в Амстердам моментът за " зелените " пристигна малко след час игра, когато родният отбор провежда положително нахлуване отдясно, при което Бърнард Текпетей изведе Доминик Янков, който пък достави чудесно подаване за Матиас Тисера, чийто първи изстрел бе отразен от стража Джей Гортър, само че при добавката аржентинецът не сбърка, носейки триумфа на " орлите ".



За Лудогорец на аварийна пейка през всичките 90 минути остана капитанът Кирил Десподов, защото в идващите няколко часа се чака да се стигне до негов трансфер в чужбина.

По този метод българският отличник си потегля с високо вдигната глава от Амстердам, а в утрешния ден ще наблюдава с интерес жребия за груповата фаза на Лигата на конференциите. Към момента " орлите " имат опция да попаднат във втора, трета или даже четвърта урна, като това занапред ще стане ясно след изиграването на всички квалификационни мачове довечера.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР