Отборът на Лос Анджелис Лейкърс достигна до Финалите на НБА

...
Отборът на Лос Анджелис Лейкърс достигна до Финалите на НБА
Коментари Харесай

ЛеБрон: Стиловете ни с Коби са различни, но стремежът да бъдем най-добрите е един и същ


Отборът на Лос Анджелис Лейкърс доближи до Финалите на НБА за първи път от десетилетие насам. Последното присъединяване на “езерняците” в директната борба за трофея “Лари О’Брайън” бе през 2010-а, когато отборът, воден от починалата легенда Коби Брайънт, пречупи Бостън Селтикс в седем мача и завоюва своята 16-а купа в клубната история. Лидерът на Лейкърс ЛеБрон Джеймс приказва на конференцията след мач №5 с Денвър за наличието на Коби във великата история на клуба.

“Всеки път, в който облечеш екипа с лилаво и златно, ти се сещаш за неговото завещание и за това какво означаваше той за организацията в продължение на повече от 20 години. Замисляш се за неговите правила както на паркета, по този начин и отвън него, а също по този начин и какво изискваше от своите съотборници и от самия себе си. В този смисъл ние имаме някои прилики. Стиловете ни на игра са напълно разнообразни, само че стремежът да бъдем най-хубавите и да не си разрешаваме да губим е един и същ… Аз съм един от малцината, които могат да схванат какво е било в главата му още от гимназията до пътя му към НБА”, показа Джеймс в една част от конференцията си след дуела.

" Every time you put on purple and gold you think about [Kobe Bryant's] legacy, you think about him and what he meant to this franchise for 20+ years. "

—LeBron James on Kobe Bryant
— ESPN (@espn)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР