Отборът на Локомотив София постигна победа с 2:1 при визитата

...
Отборът на Локомотив София постигна победа с 2:1 при визитата
Коментари Харесай

Локомотив София си върна самочувствието с победа над Спартак във Варна

Отборът на Локомотив София реализира победа с 2:1 при визитата си на Спартак Варна в дуел от 23-ия кръг на Първа лига.

„ Червено-черните “ откриха резултата на стадион „ Спартак “ в морската ни столица още в четвъртата минута, когато Юлиан Ненов пресече подаване на Евандро Коста на центъра, напредна в половината на „ соколите “ и подаде към Станислав Костов, който технично продължи за Антонио Вутов и нападателят на столичани с изстрел по земя, който рикошира в краката на Роберто Хименез, прати кълбото в долния ляв ъгъл на вратаря Фигейредо.

Домакините изравниха резултата четири минути по-късно от дузпа отсъдена за игра с ръка на Ненов в наказателното поле на Локомотив след изстрел от воле на Иван Йорданов. Главният рефер Станислав Йордан не се поколеба и на момента уточни „ бялата “ точка. С осъществяването на 11-метровия углавен удар се нагърби Румен Руменов в противоположния низък десен ъгъл на вратата, защитавана от Бубакар Гай.

Съставът на Станислав Генчев още веднъж поведе три минути след началото на втората част посредством Юлиан Ненов, който след центриране от ъглов удар получи топката на границата на наказателното поле на Спартак и с прекрасен фалцов изстрел се разписа в горния десен ъгъл на стража Фигейредо.

Локомотив София остана с човек по-малко на терена в 63-ата минута, когато Живко Миланов за няколко секунди си изкара два жълти картона.

В класирането столичните „ железничари “ събраха актив от 31 точки и се изкачиха на деветото място, до момента в който съставът на Димитър Димитров – Херо е на дъното с 12 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР