Отборът на Локомотив София победи Ботев Пловдив с 2:0 като

...
Отборът на Локомотив София победи Ботев Пловдив с 2:0 като
Коментари Харесай

Локомотив София победи Ботев насред Пловдив

Отборът на Локомотив София победи Ботев Пловдив с 2:0 като посетител в мач от втората четворка на Първа лига и редуцира на пет точки изоставането си от втория в потока Арда.

Мачът на " Колежа " стартира бурно и с две чисти положения още в първите десетина минути. Първото бе за Локо и гостите даже стигнаха до гол на Алан Диас в шестата минута, само че основният арбитър Петър Кузев анулира попадението поради нарушаване против вратаря Георги Аргилашки.

Ботев отговори три минути по-късно, когато Красиан Колев уцели напречна греда от статично състояние.

Двата тима играха равностойно до края на първото полуврме, което обаче приключи с гол за гостите. Антонио Вутов подаде мощен пас надясно и несъзнателно уцели Карлос Франса пред наказателното поле, а нападателят овладя топката. В следствие той мина технично около последния в отбраната Виктор Генев и преодоля без проблеми Аргилашки за 1:0 в 44-та минута.

Ботев натисна при започване на второто полувреме и сътвори няколко положения, като първите две бяха пропуснати от Антоан Бароан. Мартин Секулич пък стреля тъкмо след съвсем час игра на стадион " Христо Ботев ", само че изнеслият мощен мач Бабукар Гайе отрази удара му.

В 64-та минута Красиан Колев удари за повторно греда и Ботев продължи да изостава на личния си стадион.

Вместо домакините да увенчаят натиска с изравнителен гол, Локо стигна до втори на контра. В 74-та минута Бруно Франко проби по лявото крило и центрира по земята, а Самюел Супрайен мазета топката към дъгата. Той я изпрати в Станислав Костов и нападателят стреля, само че бранителят на Ботев се хвърли на шпагат и блокира удара. Костов обаче шутира на добавка и вкара за 2:0 в интерес на " железничарите ".

Това бе първо попадение за Станислав Костов с екипа на Локомотив София, с което той оформи крайния резултат на стадион " Христо Ботев ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР