Отборът на Локомотив Пловдив за четвърта поредна година организира специално

...
Отборът на Локомотив Пловдив за четвърта поредна година организира специално
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив организира празник за децата по случай 6 септември

Отборът на Локомотив Пловдив за четвърта поредна година провежда особено събитие за децата по случай Деня на Съединението 6 септември, когато и Пловдив празнува празника на града.

В събитието се включиха част от най-малките последователи на " черно-белите ", за които бяха проведени разнообразни занимания.

Освен това децата получиха късмет да се допрян и някои от своите идоли, които сега пазят цветовете на Локомотив Пловдив.

" 6 септември - празник на Пловдив, Локомотив - любимецът на Пловдив!

На тази дата през 1885 година България става още веднъж единна страна – фантазия на родолюбците в края на XIX век! И по тази причина ние - носителите на достоверните български обичаи и същински пловдивчани, избрахме този ден, с цел да създадем децата на Пловдив по-щастливи и отпразнуваме дружно Съединението на Княжество България и Източна Румелия.

За четвърта поредна година взаимно ПФК Локомотив Пловдив и The Magic of Plovdiv проведоха това събитие за децата на Пловдив. Един страховит ден, изпълнен с детски усмивки и неспокойствие от срещата със своите футболни идоли, момчетата, които опазиха достойнството на Пловдив и завоюваха футболната борба в съботната вечер.

Тази година голяма бе и помощта на Фен Клуб Атланта, които откликнаха към поканата да се причислят. Още едно доказателство, че когато сме дружно, сме по-силни и несломими.

Съединението прави силата!

Честит празник, България! Честит празник, Пловдив! ", написаха " смърфовете " на страницата си във Facebook.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР