Отборът на Локомотив Пловдив постигна класическа победа с 3:0 при

...
Отборът на Локомотив Пловдив постигна класическа победа с 3:0 при
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив е на точка от първото място след класика над Черно море на Лаута

Отборът на Локомотив Пловдив реализира класическа победа с 3:0 при семейството си на Черно море в мач от 11-ия кръг на Първа лига.

„ Смърфовете “ откриха резултата на стадион „ Локомотив “ в 12-ата минута, когато Петър Витанов изведе Бабакар Дион отдясно в наказателното поле на „ моряците “, а белгиецът с удар по диагонала от придвижване се разписа в долния десен ъгъл на вратата, защитавана от стража Иван Дюлгеров.

Домакините удвоиха преднината си в срещата след съвсем час игра. Голмайсторът Дион пусна дълго по диагонал подаване към Бирсент Карагарен отляво в наказателното поле на Черно море. Карагарен овладя на гърди, с което се освободи от опеката на Виктор Попов и останал очи в очи с Дюлгеров, прати топката около страна на гостите, разписвайки се долния ляв ъгъл на неговата врата.

Крайният резултат в срещата оформи Димитър Илиев с осъществяване жанр „ Паненка “ в 66-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване на Атанасов против Матеус в пеналтерията на варненци.

В класирането Локомотив Пловдив събра актив от 22 точки и се изкачи на четвъртото място, с три пункта преднина пред петия Черно море.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР