Отборът на Лион победи с 3:1 в домакинството си от

...
Отборът на Лион победи с 3:1 в домакинството си от
Коментари Харесай

Лион изхвърли Монако и на теория от битката за Шампионска лига

Отборът на Лион победи с 3:1 в семейството си от 35-ия кръг на френската Лига 1 отбора на Монако. Загубата унижощи даже теоретичните шансове на монегасците да изместят третия Марсилия, от който изостават на 8 точки два кръга преди края. Лион пък към момента има късмет да финишира пети.

Мачът стартира чудесно за гостите от Монако, които се видяха напред в резултата още във втората минута, когато Висам Бен Йедер осъществя дузпа. Те обаче не можаха да задържат преднината си до края на полувремето и Александре Лазазет в 38-ата минута възвърне равенството за домакините.

Победата бе изкована през втората част. Тя пристигна след попадането на Максенс Какере, който изведе за първи път напред в изба Лион в 57-ата минута, и гола на Раян Черки в 78-ата минута, който оформи крайния резултат.

С триумфа Лион се върна на победния път, откакто в предишния кръг загуби от Клермон, до момента в който Монако записа четвърта загуба в последните си пет срещи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР