Отборът на Левски ще се опита да задържи Милош Цветкович

...
Отборът на Левски ще се опита да задържи Милош Цветкович
Коментари Харесай

Левски задържа с нови договори двама асове

 Давиде Мариани: Не за Левски мечтаех от дете
Отборът на Левски ще се опита да задържи Милош Цветкович и Жерсон Кабрал, чиито контракти изтичат в края на сезона. Според „ Меридиан мач ” новите мощни фигури в клуба - треньорът Георги Дерменджиев и шефът Павел Колев, са решили да предложат нови договори на двамата.

Лошото е, че предходното управление в лицето на Красимир Иванов забави доста договарянията и действително и Цветкович, и Кабрал към този момент могат да беседват с всеки един клуб. Очаква се до края на идната седмица Левски да направи съответно предложение към двамата и в случай че то устройва футболистите, споразуменията да се възобновят.

Не по този начин стоят нещата със бранителя Давид Яблонски. Дерменджиев и Колев към момента не са сигурни, че желаят да задържат бранителя и ще умуват по въпроса идващите седмици.

Почти на 100% е несъмнено, че различен с изтичащ договор - Антони Белмонт, ще си тръгне като свободен сътрудник в края на сезона. Новият контракт на Габриел Обертан обърка доста нещата на „ Герена ", тъй като французинът получи голяма за родните стандарти заплата, а това провокира напрежение в съблекалнята и искания на останалите за по-високи месечни хонорари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР