Отборът на Левски постигна победа с 3:1 над северномакедонския Академия

...
Отборът на Левски постигна победа с 3:1 над северномакедонския Академия
Коментари Харесай

Левски разгроми Академия Пандев и спечели Купата Георги Соколов

Отборът на Левски реализира победа с 3:1 над северномакедонския Академия Пандев в контролна среща, играна на стадион " Георги Аспарухов " в столицата.

„ Сините “ откриха резултата в 6-ата минута, когато Уелтън проби отляво в наказателното поле на северномакедонците и пусна изострен паралелен пас на голлинията, където нападателят Роналдо с удар от придвижване се разписа във вратата на Марио Йовановски.

В 10-ата минута новото попълнение Ивелин Попов напусна наложително игра поради травма, а на мястото на някогашния капитан на националния тим се появи Билал Бари.



Снимка: БГНЕС

По-добрата игра на състава на Станимир Стоилов докара до още едно попадение, осъществено в 33-ата минута. Анте Блажевич центрира диагонално в пеналтерията на Академия Пандев, където резервата Бари засече топката с глава и в левия ъгъл на вратата.

Левски направи преднината си класическа в 70-ата минута, когато младежкият национал Асен Митков центрира от ъглов удар в наказателното поле на гостите, а Андриан Краев смъкна топката с глава за голмайстора Бари, който с удар от непосредствена непосредственост означи второто си попадение в срещата.

Крайният резултат оформи братът на именития футболист на Северна Македония Горан Пандев - Сашко, който се разписа в „ синята “ врата в 82-ата минута.

По този метод Левски подвигна Купа „ Георги Соколов “, която е в чест на легендата на 26-кратните първенци.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР