Отборът на Левски победи Царско село с 2:0 в последния

...
Отборът на Левски победи Царско село с 2:0 в последния
Коментари Харесай

Левски пречупи Царско село в края и поведе в класирането

Отборът на Левски победи Царско село с 2:0 в последния мач от четвъртия кръг на Еfbet лига, игран на Националния стадион „ Васил Левски “ в столицата.

„ Сините “ преобладаваха през съвсем целия дуел, само че мъчно стигаха до чисти голови положения против добре подредения отбор на Царско село. Най-добрият късмет за Левски през първата част се откри пред Станислав Иванов, който се освободи добре на границата на наказателното поле, само че стреля неопределено от комфортна позиция.

След почивката възпитаниците на Петър Хубчев на процедура нямаха положителни положения за гол, а символичните домакини можеха да поведат в резултата, само че вратарят на Левски Милан Миятович отрази изстрела на Уесли Ната. Когато изглеждаше, че до гол по този начин и няма да се стигне, недоразумение сред Иван Чворович и Мартин Кавдански след центриране отляво на Паулиньо разреши на резервата Найджъл Робърта да открие резултата в 89-та минута. Само минути по-късно нова неточност на защитата на Царско село докара до втори гол за „ сините “, дело на Станислав Иванов.

По този метод Левски записа трета победа от началото на сезона и поведе в класирането на Efbet лига с 10 точки, колкото има и Лудогорец. Царско село от своя страна остава единствено с една точка в актива си. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР