Отборът на Левски окончателно затвърди впечатленията, че не разполага с

...
Отборът на Левски окончателно затвърди впечатленията, че не разполага с
Коментари Харесай

Берое шокира Левски насред София

Отборът на Левски дефинитивно затвърди усещанията, че не разполага с причини да реализира афишираната като цел преди началото на сезона купа на България. В 31-ия кръг на Първа лига, единствено часове след загубата на водача Лудогорец във Варна, „ сините ” паднаха с 1:2 от Берое вкъщи и все по този начин остават на 11 точки от първото място.

 В 49-ата минута Станислав Иванов проби зад тила на Матеус Леони отдясно по „ синята ” офанзива, а Мариани го откри с точно подаване. Младокът даде пас по тревата в наказателното поле, където Баранов по необикновен метод остави цели 3 метра разстояние сред себе си и Костов. Голмайсторът на шампионата овладя и след второто му допиране, трибуните изригнаха в радостни възгласи – 1:0. Само пет минути след откриването на резултата Берое имаше и нужната доза спортно благополучие, с цел да изравни. Александър Цветков съумя с дрибъл да мине около Горанов и да нахлуе в наказателното поле, където си поведе дълго. Нуно Рейш се завтече да чисти, като изрита топката право в халфа на Берое. Тя отскочи към дъгата, а преди да излезе от наказателното поле Карлос Охене я откри с виртуозно воле, което матира Ники Михайлов – 1:1.

Ангажирали прекомерно доста души в офанзива, домакините се оказаха уязвими за контраофанзива през центъра в 78-ата минута. Охене овладя топката и мигновено с пас откри в централния кръг резервата Мартин Камбуров. Той откри отлично продължение наляво за Еуженио, който с първото си допиране се вряза сред Мартин Райнов и Живко Миланов. Португалецът даже не си направи труда да влиза в наказателното поле, а непосредствено матира Николай Михайлов с хирургически шут в долния десен ъгъл – 1:2.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Поражението идва като нов сериозен удар по реномето на старши треньора Георги Дерменджиев, който откогато пое „ сините ” няма нито един извоюван мач на „ Георги Аспарухов ”. Единственият домашен триумф за експерта пристигна при 1:0 над ЦСКА през февруари, само че тогава мачът се игра на Националния стадион „ Васил Левски ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР