Отборът на ЛеБрон Джеймс спечели тазгодишното 71-во издание на Мача

...
Отборът на ЛеБрон Джеймс спечели тазгодишното 71-во издание на Мача
Коментари Харесай

Стеф Къри наниза 50 точки в Мача на звездите

Отборът на ЛеБрон Джеймс завоюва тазгодишното 71-во издание на " Мача на звездите " в НБА. Звездният отбор с капитан водача на Лос Анджелис Лейкърс сграбчи триумфа над тима на Кевин Дюрант с крайното 163:160 (47:45, 46:49, 45:45, 25:21) пред над 19 хиляди фенове в зала " Рокет Мортгейдж ФийлдХаус " в Кливланд, която бе хазаин на най-голямото демонстративно събитие в баскетбола в международен мащаб тази година.

Двубоят обичайно опълчи най-големите звезди в най-силната лига в света, като забавното е, че това бе пета поредна победа за Отбор ЛеБрон, откогато НБА реши да промени формата през 2018-а. В воин за триумфа на отбора се трансформира гарда на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри, който наниза 50 точки и счупи върха за най-вече тройки в историята на " Мача на звездите ", откакто означи 16 при общо 27 изстрела зад дъгата тази нощ. Така най-великият стрелец в историята завоюва признанието за MVP на " Мача на звездите " на името на великия Коби Брайънт за първи път в кариерата си.

Победният панер в конфликта пък бе маркиран от капитана на отбора ЛеБрон Джеймс, който обезпечи успеха на своя отбор със пукотевица от приблизително разстояние за крайното 163:160. По този метод Отбор ЛеБрон обезпечи $450 хиляди в щедрост за своята фондация " I Promise ", до момента в който Отбор Дюрант ще помогне с $300 хиляди на организацията " Cleveland Food Bank ", която доставя хора в потребност с храна.

Отборът на ЛеБрон Джеймс даде старт на шоуто със серия от 12:5 за старт на мача, като още през цялото време на демонстративното събитие двата отбора заложиха на обичайните бързи набези с умерено потребление на стрелбата от тройката и съвсем нулева отбрана. Тимът на Кевин Дюрант смъкна разликата до две точки при преполовяването на частта, преди Стеф Къри да означи втората си тройка в дуела за 23:18. Най-интересното отиграване от откриващите минути бе алей-уп забивка на Джа Морант след пас на Трей Йънг.



Отборът на Кей Ди продължаваше да подвига както оборотите, по този начин и публиката в залата на крайници посредством няколко следващи ефектни забивки от Джоел Ембийд и Карл-Антъни Таунс - 32:34 в интерес на отбора с капитан Дюрант. Двата отбора влязоха в последната минута игра при резултат 41:43 в интерес на Отбор Дюрант, само че влезлия от аварийна пейка Лука Дончич наниза две следващи тройки, с цел да изведе тима си напред при 47:43. Девин Букър върна две точки за Отбор Дюрант, само че въпреки всичко първата четвърт и спомагателните $100 хиляди отидоха в ръцете на Отбор ЛеБрон и неговото учебно заведение " I Promise " - 47:45 в интерес на Краля и компания след една четвърт игра.

Резервите на двата тима не се отличиха с толкоз високорезултатен старт, какъвто бе този в първата четвърт. Въпреки това зрелищните осъществявания се редуваха едно след друго, като те включваха 360-градусова забивка от Руди Гобер и алей-уп, приключен от Дежонте Мъри след подаване сред краката от страна на ЛаМело Бол.

Дариъс Гарланд пък наниза тройка от логото, а резултатът в средата на четвъртината бе 17:17 и общо 64:62 в интерес на Отбор ЛеБрон. Тимът на Кевин Дюрант се опитваше да стяга отбраната и се регистрира с няколко откраднати топки, които разрешиха на ЛаМело Бол и компания да се отскубнат на осемточкова преднина в частта при 28:36.

Стеф Къри обаче беше под пара от другата страна, като точно неговите точни стрелби задържаха Отбор ЛеБрон в борбата за $100-те хиляди - 33:36 в интерес на Отбор Дюрант. Звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант продължаваше да лети високо във въздуха през днешния ден, като следващото му необикновено отиграване бе 360-градусова алей-уп забивка, с цел да може Отбор Дюрант да вдигне задатъка си на 33:41.

Лидерът на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри счупи върха за най-вече тройки през първото полувреме игра в историята на " Мача на звездите " със своите 8, само че неговите старания не стигнаха на Отбор ЛеБрон да завоюва втората четвърт и тя отиде в актива на Отбор Дюрант след 46:49. По този метод отборът на Кевин Дюрант обезпечи $100 хиляди за организацията " Cleveland Food Bank ", която обезпечава храна на хора в потребност. Общият резултат в мача към този момент бе 93:94 в интерес на отбора на Кей Ди.

Стеф Къри продължаваше да ниже тройка след тройка в равностойната трета четвърт, в която Отбор Дюрант на няколко пъти се измъкваше напред в резултата с към осем точки. В последна сметка обаче Отбор ЛеБрон съумя да се добере до равенството в интервала при 45:45, като по този метод общият резултат скочи на 139:138 за тима на звездата на Бруклин.

В последната четвърт спечелилият трябваше да доближи границата от 163 точки (25 в четвъртината) маркирани точки в интервала. Серия от 6:0 в интерес на Отбор ЛеБрон и надвит панер от суперзвездата на ЛА Лейкърс донесоха петия пореден триумф на неговия отбор в " Мача на звездите " след 163:160.

ОТБОР ЛЕБРОН: Стеф Къри 50, ДеМар ДеРоузън 10, ЛеБрон Джеймс 24, Янис Адетокумбо 30, Никола Йокич 10 (Дариъс Гарланд 13, Джарет Алън 10, Лука Дончич 8, Фред ВанВлийт 6, Джими Бътлър 2, Крис Пол)

ОТБОР ДЮРАНТ: Трей Йънг 13, Джа Морант 6, Андрю Уигинс 10, Джейсън Тейтъм 8, Джоел Ембийд 36 (Девин Букър 20, ЛаМело Бол 18, Дежонте Мъри 17, Зак ЛаВийн 12, Карл-Антъни Таунс 9, Руди Гобер 6, Крис Мидълтън 5)

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР