Отборът на Лацио взе пестелива победа с 1:0 срещу изпадналия

...
Отборът на Лацио взе пестелива победа с 1:0 срещу изпадналия
Коментари Харесай

Лацио победи Сампдория и се завърна в топ 4

Отборът на Лацио взе спестовна победа с 1:0 против изпадналия в дълбока рецесия отбор на Сампдория в среща от 24-ия кръг на италианската Серия “А ”. Успехът бе втори следващ за римските “орли ” и те се задържаха на четвъртото място в класирането с 45 точки. Сампдория пък е предпоследен на цели 9 точки от избавителния бряг.

Единственият гол падна в 80-ата минута, когато Луис Алберто доближи до топката на границата на наказателното поле и стреля от придвижване, с цел да прати коженото кълбо в горния десен ъгъл на вратата защитавана от Емил Аудеро.

Сампдория по-късно проваляне единствено препотвърди, че е тим, който се е запъти стремително към Серия “Б ”. Играчите на Деян Станкович имат единствено две победи от началото на сезона, като последната пристигна чак преди 8 срещи на 4 януари с 2:1 при гостуването Сасуоло. Възпитаниците на Маурицио Сари пък са се устремили към присъединяване в Шампионската лига следващата година, само че би трябвало да се пребори с гъстото обитаемото пространство в подножието на върха, където разликата сред втория и шестия е едвам 6 точки.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР