Отборът на Лацио победи с 1:0 като домакин на Наполи

...
Отборът на Лацио победи с 1:0 като домакин на Наполи
Коментари Харесай

Вратарски гаф спомогна за рекордна победа на Лацио

Отборът на Лацио победи с 1:0 като хазаин на Наполи в мач от 19-ия кръг на Серия “А”. Това е 10-и следващ триумф в италианския хайлайф за “орлите”, което се случва за първи път в клубната история. Предишното върхово достижение беше серията от девет победи през сезон 1998/99.

Преди самото начало на мача завоюваният от римляните трофей от Суперкупата на Италия беше изложен на показ, а домакинските тифози спретнаха празнична хореография във връзка 120-годишнината на Лацио, като почитателите си потеглиха радостни и след последния съдийски сигнал.
#CXXLazio pic.twitter.com/lMPgAKKy12
— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) January 11, 2020 Наполи бяха най-близо до гол в 68-ата минута, само че тогава гредата спря шут на Пьотър Зиелински. Така се стигна до 82-ата минута, когато вратарят на “партенопеите” разреши на Чиро Имобиле да му отнеме топката в наказателното поле. Голмайсторът незабавно стреля по посока на вратата, а Ди Лоренцо единствено добута топката за 20-ия гол на нападателя от началото на сезона.
Lazio have now won 10 consecutive Serie A games, first time in their history pic.twitter.com/BRC6lG4ZFv
— Italian Football TV (@IFTVofficial) January 11, 2020 Така третият в класирането Лацио още веднъж е на три точки от водачите Ювентус и Интер преди изиграването на техните мачове от кръга. Наполи пък е едвам на 9-ата позиция с 24 точки. Серия А 19 кръг, събота 11 януари  Лацио 1:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР