Отборът на Кюстендил продължи доброто си представяне през този сезон

...
Отборът на Кюстендил продължи доброто си представяне през този сезон
Коментари Харесай

Кюстендил свали Вихрен от първото място

Отборът на Кюстендил продължи положителното си показване през този сезон в. " Сините " надделяха с 1:0 досегашния водач Вихрен (Сандански) в дербито от 10-ия кръг, което беше лъчение онлайн в Sportal.bg. На стадион " Осогово " единственото попадение беше дело на Александър Александров. Деветката на домакините се разписа в 63-ата минута след чудесно дълго подаване на Мартин Газиев. Таранът изпревари отбраната на гостите и с хубав прехвърлящ удар прати топката в мрежата на Димитър Пангев.

Първата част беше равностойна, като липсваха чистите голови положения, само че след почивката домакините излязоха по-мотивирани и справедливо стигнаха до попадение в 63-ата минута, което се оказа решаващо. След попаденията играта се накъса и липсваха чисто футболните достолепия.

Това бе първо проваляне за отбора на Вихрен Сандански, който към този момент не е едноличен водач в класирането, като изостава на точка от Беласица (Петрич). " Зелените " останаха с 23 точки на трето място, само че толкоз към този момент има и втория Марек. Кюстендил, който играе доста добре през тази акция, към този момент има актив от 20 точки и заема четвърта позиция. При състояние, че клубът не бе осъден преди две седмици с лишаване на три точки, домакините също можеха да бъдат на върха в класирането.

Реферът Николай Йорданов даде червен картон на състезател на домакините, до момента в който загряваше, защото е бил прекомерно покрай терена. Това нещо изнерви още повече скамейката на Кюстендил и публиката, само че най-после над 500 почитатели на Кюстендил изпратиха с овации своите любимци.

КЮСТЕНДИЛ - ВИХРЕН 1:0, 10-И КРЪГ
1:0 Александров (63)

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР