Отборът на Интер спечели с минималното 1:0 домакинството си на

...
Отборът на Интер спечели с минималното 1:0 домакинството си на
Коментари Харесай

Ранно попадение на Лаутаро осигури на Интер минимален успех срещу Верона

Отборът на Интер завоюва с минималното 1:0 семейството си на Верона и по този метод се изравни по точки с Ювентус на третото място в класирането на Серия " А ".

" Нерадзуирите " и " бианконерите " имат по 37 пункта след 18 изиграни срещи, само че по-добрата голова разлика на Юве за момента им дава преимущество в разногласието за 3-та позиция.

Единственото попадение за триумфа на Интер против Верона пристигна още в 3-та минута на дуела и бе дело на Лаутаро Мартинес, който се разписа с акуратен изстрел в долния ляв ъгъл на вратата на гостите.

Отново аржентинецът прати топката във вратата на " мастифите " в 63-та минута, само че попадението му не бе зачетено поради осъществено нарушаване в офанзива против Павел Давидович.

Най-добрият късмет пред Верона да вземе нещо от този мач пък се откри в 70-та минута, когато Ибрахим Сулеман стреля рисково, само че стражът на Интер Андре Онана внимаваше и мазета в ъглов удар.

До края домакините още веднъж сътвориха по-интересните обстановки, само че удари на Кристиян Асални и Матео Дармиан минаха настрана от задачата и по този метод резултатът остана неизменен.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР