Отборът на Интер постигна късен успех с 1:0 над Наполи

...
Отборът на Интер постигна късен успех с 1:0 над Наполи
Коментари Харесай

Мартинес отдалечи Наполи от Ювентус

Отборът на Интер реализира късен триумф с 1:0 над Наполи в среща от 18-ия кръг на италианската Серия А. Точен за,,нерадзурите “ бе появилият се като запаса Лаутаро Мартинес в 90-та минута. Двубоят на,,Джузепе Меаца “ стартира по-добре за домакините. Шут на Матео Политано не откри обаче задачата. Малко по-късно възпитаниците на Карло Анчелоти сътвориха първото си голово състояние, само че опитът на Лоренцо Инсинье бе несполучлив.

Последва изстрел на Квадво Асамоа за състава на Лучано Спалети, само че и той не се оказа голов. До края на първата част португалският национал Жоао Марио на два пъти можеше да открие резултата, само че безрезултатно. Голмайсторът на,,нерадзурите “ Мауро Икарди също получи своята опция, само че в последна сметка първата част приключи при нулево тъждество.

През второто полувреме Инсинье получи добър късмет да изведе неаполитанци напред, само че ударът му бе блокиран. Малко по-късно Самир Ханданович избави шут на Хосе Мария Кайехон. Дрийс Мертенс също опита своя шанс, само че резултатът остана 0:0. Само в границите на минута сред 80-та и 81-та централният бранител на Наполи Калиду Кулибали бе изпъден за два жълти картона.

Домакините се втурнаха в търсене на победния гол и го доближиха след точната намеса на резервата Лаутаро Мартинес, който получи жълт картон за своята бурна реакция след маркираното попадение. Гостите останаха с девет души, откакто нервите на гостите на Лоренцо Инсинье не устояха и той бе изпъден с пряк червен картон.

По този метод Интер се приближи на 5 точки от Наполи, до момента в който неаполитанци към този момент изостават от водача в таблицата Ювентус на девет пункта. В идващия кръг Интер гостува на Емполи, до момента в който Наполи играе вкъщи против Болоня. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР