Отборът на Интер допусна изненадващо поражение с 0:1 у дома

...
Отборът на Интер допусна изненадващо поражение с 0:1 у дома
Коментари Харесай

Емполи удари десет от Интер като гост

Отборът на Интер позволи изненадващо проваляне с 0:1 вкъщи от състава на Емполи в среща от 19-ия кръг на италианската Серия " А ".

Единственото попадение за гостите осъществя Томазо Балданци, който с удар по земя в 66-та минута донесе трите точки за своя отбор.

Ключовият миг в дуела обаче пристигна малко преди края на първата част, когато " нерадзурите " останаха с човек по-малко след изгонването на Милан Шкриняр, който получи втори жълт картон.

Преди този епизод срещата на " Джузепе Меаца " в Милано се развиваше равностойно, като и двата отбора имаха своите шансове в хода на първата част.

Останали с човек повече обаче гостите се възползваха от това си преимущество и в последна сметка стигнаха до крайния триумф с въпросното попадение на Балданци.

Интер въпреки всичко опита да отговори до края на срещата, като в 77-та минута изстрел с глава на Стефан де Врай се отби от напречната греда.

Загубата остави момчетата на Симоне Индзаги на третото място в подреждането на точка зад градския противник Милан, който на следващия ден вечер гостува на Лацио. Тимът на Емполи пък се изкачи до 9-та позиция с 25 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР