Отборът на Хърватия изнесе страхотен мач срещу спрягания за един

...
Отборът на Хърватия изнесе страхотен мач срещу спрягания за един
Коментари Харесай

Хърватия наказа Аржентина и се класира за осминафиналите


Отборът на Хърватия изнесе страховит мач против спрягания за един от любимците за купата на Мондиал 2018 отбор на Аржентина и завоюва с 3:0 дуела в Нижни Новогород, с цел да се класира за осминафиналите на Световното състезание в Русия.

„ Шахматистите “ се показаха ужасно против Лионел Меси и компания, надигравайки ги физически, тактически и механически, с цел да стигнат до подобаващ и влиятелен триумф. През първата част надмощието бе поделено сред двата отбора, като Енцо Перес и Марио Манджукич пропуснаха по едно положително състояние пред двете порти.

След почивката пристигна основният миг в 53-та минута, когато Анте Ребич се възползва от безумна неточност на вратаря на южноамериканците Уили Кабайеро и откри резултата. Аржентинците се пробваха да потърсят изравнителен гол, само че бяха изцяло безидейни в офанзива, до момента в който играчите Хърватия бяха рискови на контраофанзива и осъществиха втори гол в 80-та минута, когато Лука Модрич означи със страховит изстрел от далечно разстояние. Това не бе краят на унижението за двукратните международни първенци, откакто в продължението на дуела Иван Ракитич оформи крайното 3:0.

По този метод Хърватия има шест точки и води безапелационно в група D на Мондиала, като към този момент си обезпечи място на осминафиналите на конкуренцията. Аржентина от своя страна остава с една точка и понижи възможностите си да преодолее груповата фаза. В последните си мачове от групата във вторник от 21:00 часа българско време Аржентина среща Нигерия, а Хърватия се изправя против Исландия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР