Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа първо поражение от началото

...
Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа първо поражение от началото
Коментари Харесай

Мемфис нанесе първо поражение на Голдън Стейт в НБА

Отборът на Голдън Стейт Уориърс записа първо проваляне от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация, откакто загуби от Мемфис Гризлис след продължение със 101:104 вкъщи. 

Пред лична аудитория в " Чейс Сентър " в Сан Франциско Уориърс започнаха вихрено дуела и завоюваха първата част с 37:20, а през втората четвъртина преднината им доближи 19 точки, преди гостите последователно да стартират да се връщат в мача и даже да излязат напред малко преди края. В последна сметка постоянното време приключи при тъждество 98:98, а в продължението Гризлис бяха по-свежи и се постанових с 6:3, с цел да стигнат до триумфа.

Джа Морант бе над всички за спечелилите с 30 точки, 7 битки, 5 асистенции и 4 откраднати топки, Дезмънд Бейн добави 19 точки, а Джарън Джаксън се регистрира с 15 точки и 8 битки. За Уориърс най-резултатен бе Стеф Къри с 36 точки, само че двукратният MVP на Лигата осъществя едвам 7 от 20 стрелби от далечно разстояние и пропусна две основни тройки - една преди края на постоянното време и друга в края на продължението.

След това проваляне Голдън Стейт заема второ място в Западната конференция с актив 4-1, като Юта Джаз остава единственият отбор в Лигата с съвършен баланс (4-0). За Мемфис това бе трети триумф, като отборът има и две загуби.

Останалите резултати от НБА:

Филаделфия Севънтисиксърс - Детройт Пистънс 110:102

Вашингтон Уизардс - Атланта Хоукс 122:111

Чикаго Булс - Ню Йорк Никс 103:104

Хюстън Рокетс - Юта Джаз 91:122

Далас Маверикс - Сан Антонио Спърс 104:99.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР