Отборът на Героите от САЩ 94 победи с 4:2 тима

...
Отборът на Героите от САЩ 94 победи с 4:2 тима
Коментари Харесай

Отборът на Героите от САЩ ‘94“ надви тима на румънския парламент в шоу-мач

Отборът на " Героите от Съединени американски щати " 94 " победи с 4:2 отбора на румънския парламент в шоу-мач, игран на стадион " Локомотив " в Пловдив. Двубоят бе във формат от две полувремена по 30 минути и предложи доста страсти за феновете. Головете за България осъществиха Дончо Донев, Красимир Балъков, Мартин Камбуров и Даниел Боримиров, а за гостите от Румъния точни бяха Роберт Сигиартау и Николае Георгеску.
 Привърженик на Черно море: Изкараха ни най-големите терористи
Привърженик на Черно море: Изкараха ни най-големите терористи

Привържениците на варненци са били спрени на влизане в София

Капитан на българския тим бе Христо Стоичков, а в състава на България бяха още Радостин Станев, Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Цанко Цветанов, Гошо Гинчев, Дончо Донев, Бончо Генчев, Красимир Балъков, Даниел Боримиров, Александър Александров, Емил Кременлиев, Златко Янков, Мартин Камбуров, Диян Петков, Петър Михтарски и Димитър Телкийски.

Преди първия съдийски сигнал на Йордан Сталев двата отбора си размениха голям брой дарове в символ на взаимно почитание.
 България - Унгария (СЪСТАВИТЕ) онлайн
България - Унгария (СЪСТАВИТЕ)

София под обсада поради митинг на почитателите против БФС

Организатор на събитието бе Венцислав Рангелов, а главен спонсор е единият от двамата притежатели на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски.

През месец май в Букурещ. Двубоят тогава приключи с триумф на " лъвовете " с 8:6 и се организира на стадион " Генча " в Букурещ по случай 24 май - Денят на българската култура и просвета и на славянската книжовност. Домакин на събитието беше депутатът на българското малцинство в румънския парламент Георги Наков, а измежду специфичните посетители - посланикът на България в Румъния Радко Влайков и свещеникът на българите в Румъния Кирил Синев.

Организаторът на срещата в България Венцислав Рангелов съобщи, че този шоу-мач е метод да се изразят положителните взаимоотношения сред България и Румъяни.

" Това събитие е в символ на положителните ни взаимоотношения сред Румъния и България. На подобен конгрес, какъвто е националния тим - нашия и на Народното събрание на Румъния - не виждам по какъв различен метод да изразим това другарство сред двете страни. Първото събитие, което се провежда, беше на 24 май и беше знаково. За мен и за всички българи това би трябвало да е един позитивен знак за връзките ни ", разяснява Рангелов.

По думите му не е било мъчно да събере дружно всички славни футболисти, които взеха присъединяване в срещата.

" Това не е първият мач, в който се събираме за такива начинания. Както знаете, сме правили и доста благотворителни начинания. За мен не е никакъв проблем. Имаме съществено почитание с всички, които вземат участие. Както виждате, господин Стоичков пристигна от Маями, макар че на следващия ден му следва едно съществено събитие - разкриване на музей и на магазин. Той дойде тази нощ и се отзова на тази среща - това е един сериозен знак. Съжаляваме единствено, че Димитър Пенев не съумя да пристигна. Това е една страхотна страст - виждайки, че тези хора се събират, ни цялостни сърцето ", сподели още Венцислав Рангелов.
 Пловдив приема шоу-мач сред Героите от Съединени американски щати '94 и румънски депутати
Пловдив приема шоу-мач сред Героите от Съединени американски щати `94 и румънски депутати

Двубоят ще се организира този четвъртък (16 ноември) от 15:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР