Отборът на Фрайбург записа скъпоценна победа с 2:0 в домакинството

...
Отборът на Фрайбург записа скъпоценна победа с 2:0 в домакинството
Коментари Харесай

Фрайбург остана в борбата за Шампионската лига след трудна победа срещу Волфсбург

Отборът на Фрайбург записа скъпоценна победа с 2:0 в семейството си от 33-ия кръг на немската Бундеслига. С триумфа момчетата на Кристиан Щрайх се изравниха по точки с четвъртия Унион (Берлин) и се приближиха единствено на точка от третия Република България Лайпциг, който в утрешния 20 май (събота) гостува на водача в класирането Байерн (Мюнхен).

“Вълците ” се опълчиха на домакините и Фрайбург съумя да означи попаденията си през втората половина на второто полувреме. До този миг притежанието на топката беше равностойно, само че въпреки всичко домакините имаха териториално преимущество и сътвориха в пъти повече голови положения.

Тези старания им се отблагодариха в 71-ата минута, когато Кристан Гюнтер откри резултата. В 75-ата минута Нилс Петерсен повтори упражнението и повиши, оформяйки крайния резултат. Победата можеше да стане още по-изразителна, когато в 80-ата минута Роналд Шалай вкара трето попадение за тима хазаин, само че след преразглеждане на обстановката посредством системата VAR съдията Бастиан Денкерт анулира попадението поради нарушаване при офанзивата..

С триумфа Фрайбург приключи отрицателната си серия от две поредни провали, до момента в който това бе второ проваляне в последните три мача за Волфсбург.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР