Отборът на Фиорентина постигна изключително важен успех в Серия А.

...
Отборът на Фиорентина постигна изключително важен успех в Серия А.
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина: Предпочитаме Лига Европа

Отборът на Фиорентина реализира извънредно значим триумф в Серия А. Воденият от Винченцо Италиано отбор се наложи над Рома и Жозе Моуриньо с 2:0, и постави завършек на серията от отрицателни резултати в последно време.

Във Флоренция вършат всичко допустимо да доближат до европейските шампионати, а това призна и самият Италиано, съгласно който, след този триумф, задачата е съвсем изпълнена.

„ През сезона дотук постоянно казвахме, че задачата е европейските клубни шампионати и желаеме Фиорентина да се завърне в Европа. През целия сезон демонстрираме много положително неизменност, като изключим последните няколко кръга. Аз обаче считам, че при всички има върхове и спадове и няма по какъв начин да сме на топ равнище във всеки дуел. Съвсем близо сме да осъществим задачата си и несъмнено, че избираме Лига Европа пред Лигата на конференциите, само че ще играем там, където заслужим “, стартира италианският експерт.

„ Това е един дълготраен план и ще е отлично още от първия опит да играем европейски футбол. Остават два кръга до края на шампионата и би трябвало да създадем последните решителни крачки. Много сме близо и имам вяра, че ще успеем. Искам да благодаря и на почитателите, които постоянно са зад нас, преди мача против Рома на тренировката участваха 8 000 души, това няма по какъв начин да не повдигне духа ни. Ще подходим оптимално отговорно към последните си два мача в Серия А, към този момент допираме задачата си и в действителност доста ще се веселя да видя тима си в Европа, тъй като клубът и тифозите го заслужават “, приключи експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР