Отборът на Евертън имаше нужда от страхотно изпълнение от свободен

...
Отборът на Евертън имаше нужда от страхотно изпълнение от свободен
Коментари Харесай

Лука Дин спаси точката за Евертън срещу Уотфорд в края

Отборът на Евертън имаше потребност от ужасно осъществяване от свободен удар на бранителя Люка Дин в 96-та минута, с цел да стигне до тъждество 2:2 против Уотфорд вкъщи в финален мач от 16-ия кръг на Висшата лига.

На „ Гудиъсн Парк “ мениджърът на „ карамелите “ Марко Силва се изправи против някогашния си тим и бе напълно покрай провалянето, само че съумя да го избегне. Двубоят стартира добре за домакините, които поведоха в резултата 15-та минута посредством някогашния състезател на „ стършелите “ Ричарлисон. Гостите стигнаха до цялостен поврат единствено в границите на две минути през втората част, откакто Шеймъс Коулман си означи автогол в 63-та минута, а малко по-късно Абдулайер Дукуре даде преднина на Уотфорд. Малко по-късно Гилфи Сигурдсон имаше късмет да възвърне равенството от дузпа, само че не съумя да го стори и по всичко изглеждаше, че отборът на Хави Грасия ще си тръгне с трите точки, само че в самия край Дин оформи крайното 2:2 от фал.

След това тъждество Евертън заема седмо място в класирането с 24 точки, до момента в който Уотфорд е на 12-та позиция с три точки по-малко в актива си. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР