Отборът на Enterprise с Дейвид h4rn Бенчев успя да победи

...
Отборът на Enterprise с Дейвид h4rn Бенчев успя да победи
Коментари Харесай

Труден успех за Дейвид Бенчев гарантира четвъртфинали на Enterprise

Отборът на Enterprise с Дейвид " h4rn " Бенчев съумя да победи най-хубавия турски тим Eternal Fire след поврат с 2:1 (8-16, 16-10, 22-18) в първия рунд от плейофите на CS:GO шампионата Champion of Champions Tour. Така съставът на нашето момче си завоюва присъединяване в четвъртфиналите на шампионата, където ще срещне спечелилия от двойката ECLOT - Copenhagen Flames.

По-късно през днешния ден SKADE ще играе с новия отбор на Кевин " misutaaa " Рабие и Нейтън " NBK- " Шмит - Falcons, на следващия ден Християн " REDSTAR " Пиронков и неговият Monte ще опитат да побеят BLUEJAYS, а по-късно българската сборка BeyondPossible ще срещне forZe.

Срещата започва с добър Dust 2 за турците, които си избраха да стартират на картата. Последва игра №2 на Infernо. Предпочетеният от Enterprise мап се оказа превъзходен точно за родния снайперист, който блесна с 1.79 рейтинг и 30 убийства. Така се стигна до карта №3 Overpass. Започна да си личи, че турците още не са привикнали с тактическите визии на новия си водач MAJ3R. Въпреки това ослепително самостоятелно показване на XANTARES докара срещата до две продължения. В последна сметка положителни солови отигравания от състезателите на словашкия клуб осигуриха успеха на отбора.

Снимка: HLTV
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР