Отборът на Движи Се-Проензи превзе еднолично първата позиция в Четвърта

...
Отборът на Движи Се-Проензи превзе еднолично първата позиция в Четвърта
Коментари Харесай

Движи Се-Проензи запази перфектен актив, Бом Бок 2 влезе в тройката в Четвърта дивизия

Отборът на Движи Се-Проензи завладя еднолично първата позиция в Четвърта дивизия на НАЛБ, откакто фиксира петата си поредна победа от началото на сезона. Тимът подчини Куантум с 88:40 в мач от петия кръг на шампионата и остава без проваляне през акцията.

Ангел Братанов приключи с 22 точки и 6 битки за триумфа на Проензи. Петър Данчев записва трипъл-дабъл от 16 точки, 14 битки и 15 асистенции плюс 7 откраднати топки, а Мартин Киров и Драгомир Цанов нанизаха по 14 точки.

Анатоли Атанасов завърши с 12 точки и 10 битки за Куантум, до момента в който Сами Мезиад означи 10 точки и сграбчи 8 битки.

Тимът на Бом Бок 2 пък се поздрави с третата си победа в шампионата и се изкачи до третото място във краткотрайното класиране. Опитният тим изигра мощна последна четвърт и победи против Дъ Блек Мамбас с крайното 82:69 в двубой от четвъртия кръг на шампионата.

Добри Зрънчев даде звук за спечелилите с 35 точки и 16 битки, до момента в който Самуил Зрънчев приключи срещата с 16 точки.

Виктор Петров бе топреализатор за Дъ Блек Мамбас с дабъл-дабъл от 27 точки и 12 битки. Денис Георгиев се регистрира с 15 точки и 7 овладени топки, а Георги Банчев завърши мача с 12 точки и 10 битки.

Балансираното нахлуване върна Драгънс на верния път в дивизията. " Драконите " надиграха Гоуст Болърс с 86:27, с цел да записват втората си победа от началото на сезона.

Петима играчи на Драгънс приключиха с двуцифрен точков актив, като Никола Свраков (9 борби) и Александър Иванов означиха по 12 точки. Божидар Гаврилов прибави още 11 точки и 11 битки, а Николай Георгиев и Илия Плачков се регистрираха с по 10 точки.

Яник Ваутерс приключи с 8 точки за Гоуст Болърс, а Хосе Кардосо завърши с 6 точки и 11 битки.

КЛАСИРАНЕ

Снимка: НАЛБ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР