Отборът на Дунав победи Септември като домакин с 2:0 в

...
Отборът на Дунав победи Септември като домакин с 2:0 в
Коментари Харесай

"Дунав" с втора домакинска победа срещу 10 от "Септември"

Отборът на " Дунав " победи " Септември " като хазаин с 2:0 в мач от шестия кръг на Първа лига.

В 56-ата минута отборът на Николай Митов остана с 10 души след червен картон на Иван Стоянов. Това улесни възпитаниците на Малин Орачев, които поведоха в 69-ата минута посредством Мартин Ковачев, а в 75-ата Ахмед Ахмедов оформи крайния резултат.

" Дунав " изигра мощно първо полувреме, в което сътвори доста положения пред вратата на гостите, само че по този начин и не съумя да стигне до попадение. Още в шестата минута русенският отбор бе покрай означи гол - след безредие в наказателното поле топката попадна в Де Силва, който засече от въздуха, само че ударът му бе избит от вратаря на гостите.

Две минути по-късно Борислав Балджийски центрира от свободен удар към далечната греда, където Динков стреля в гредата. След това топката влезе във вратата на " Септември ", само че съдията подвигна вярно флага за засада.

Първото по-опасно състояние за гостите пристигна в 19-ата минута - Будинов игра с топката в наказателното поле, само че тя бе изчистена от футболист на " Дунав " в корнер.

През второто полувреме " драконите " продължиха със мощната игра. В 56-ата минута " Септември " остана с човек по-малко, откакто за игра с ръка съдията сподели втори жълт и респективно червен картон на Иван Стоянов.

" Дунав " поведе в 69-ата минута - Балджийски центрира, Ахмедов опита да играе с глава, само че топката попадна в Ндиайе, който отклони към капитана Мартин Ковачев и той от близко бе прецизен. Шест минути по-късно не закъсня и вторият гол за домакините, който бе дело на влезлия по-рано в игра Ахмед Ахмедов.

В 81-ата минута " Дунав " можеше да направи резултата типичен, само че Светослав Ковачев уцели страничната греда.

" Дунав " завоюва значими 3 точки и към този момент има 6 на осмата позиция преди останалите срещи от кръга. " Септември " е с 4 точки на 12-о място във краткотрайното класиране.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР